facebook

VigArt ékszerek – vidámság és elegancia

Bogyók, bogyók, bogyók mindenütt. Vig Orsi horgolt ékszereit könnyű felismerni, saját stílusjegyek utalnak az alkotóra úgy, hogy valójában nincs két egyforma.

A színes gömbök vidámságot, energiát, csöppnyi bohémságot sugallnak, a formák, stílusok változatossága pedig megteremti a lehetőséget, hogy minden korosztály találjon számára megfelelőt a kollekcióban! A kézműves áron beszerezhető különleges ékszerek hamarosan webshopon keresztül is megrendelhetőek lesznek, addig pedig e-mailben és személyesen egyeztethetünk a művésszel, akár saját elképzeléseinkről. Orsi termékei megállják a helyüket a drága dizájner ékszerek között, alkotójuk azonban alázattal veszi figyelembe vásárlói egyedi kívánságait is.

Így indult a bogyó-mánia

A Junior Expo-n is bemutatkozó fiatal egri művész kezdetben tűzzomáccal foglalkozott, kitanulta a technika csínját-bínját kézműves táborokban, speciális tanfolyamokon, mégsem érezte azt, hogy ez a technika kielégíti a benne rejlő alkotói vágyat. Egy, a nagymamával eltöltött nyáron merült föl a horgolás gondolata, Orsi együtt fűzte, tekerte a cérnát a nagyival. Először kistáskák, virágok készültek, de Orsi úgy érezte, több lehetőség is van az anyag, a tű és az Ő hármasában. A nagymama segítségével születtek az első bogyók, golyók…

Szembeötlő egyediség

Horgolt ékszerekkel számos alkotó kísérletezik, Orsi munkái azonban rögtön felismerhetők. Sajátos gömb formái mellett jellemző rá a selyemcérna alkalmazása, amivel ugyan sokkal nehezebb dolgozni, de a végeredmény szebb és tökéletesebb lesz. Legyen szó ásványok, fémek, vagy épp bojtok alkalmazásáról, a kombinációban kell lennie bogyónak, anélkül nem lenne Vig Orsis a kész mű! 

Mindenkinek van kedvence

Orsi kollekciójában –bár egy témára, a gömb formára épül minden darab- számos különböző stílust megtalálunk, szinte nincs olyan személyiség, aki ne találná meg a darabok között az épp hozzá, aktuális öltözékéhez passzolót. Az alkotó kedvencei a bojtocska láncok (amit a szivárvány minden színében készít), illetve az ásványokkal kombinált bogyós ékszerek. Ha az általa leginkább kedvelt színekről kérdezzük, a válasza a púder, rózsaszín, szürke. Érdekes, vásárlói is ezekből a színekből válogatnak leginkább, talán mert ezek az ékszerek tükrözik legjobban a bohém, mégis finoman nőies megjelenést.

Új kollekció az ünnep jegyében

A karácsony közeledtével egyre népszerűbbek a piros és zöld horgolt ékszerek, így Orsi igyekszik az erre irányuló igényeket is maximálisan kielégíteni. Az ünnepi hangulatot nem csak a színek, de a formák is tükrözik: készül hópelyhes, angyalkás, fenyőfás ékszer is. Komplett szettek és önálló darabok között is válogathatunk!

Meglepetés és ékszer egy mondatban, jöhet?

Vig Orsival személyesen mostanság az egri Agria Park Karácsonyfalva kézműves vásárán lehet találkozni, ahol a meglévő készletből válogathatunk. Ha december 15-ig megálmodunk valami olyan bogyós ékszert, ami nincs a standon, Orsi szívesen megvalósítja! Facebook oldalán is lehet nézelődni, vagy épp rendelni (postai úton is megkaphatjuk a vágyott darabokat). Érdemes nyomon követni a VigArt oldalt, hiszen Orsi azt tervezi, karácsonyig lesz még meglepetés játék és persze bogyós nyeremény!

Berta Diána


 

e-mail: info[kukac]vigartekszer.hu

tel: 06 (20)/278-7030