facebook

Őszi divattrendek - bojtokkal

A tavaszi-nyári hónapokban is találkozhattunk már a ’70-es éveket és sokak szerint a hippi stílust idéző rojtokkal, bojtokkal. Nem lesz ez másképp a 2015-ös Őszi-Téli kollekciókban sem.

A nagy áruházak és divatmárkák táska-cipő és ruha üzleteit is egyaránt elárasztották az idei szezonban ezek a különböző anyagokból készült díszítő elemek. Be kell vallanom, nekem személy szerint óriási kedvenceim, rögtön be is szereztem nyár elején néhány vidám, élénk színű felsőt, amelyeken hol alul, hol a dekoltázs részen himbálóznak menet közben a selymes anyagból készült rojtok.

A legkedveltebb, trendi vigArt "darab" - Bojtorka

Előszeretettel használom a bőr vagy selyem bojtokat ékszereimben is, talán bátran kijelenthetem, hogy az ékszerpalettámból az egyik legkedveltebbek a bojtos, általam Bojtorkának nevezett láncok és a hozzájuk passzoló fülbevalók. Maximálisan kihasználható darabok, hordhatók V kivágású, kör kivágású, csónak nyakú felsőkhöz és klasszul festenek garbóval is. Színüktől és a hozzá választott ruhától függően bohém, trendi, romantikus vagy akár elegáns hatást is kelthetnek.

Kedvet kaptál egy Bojtorkához?

Az alábbi linken tekintheted vagy vásárolhatod meg őket:

 http://vigartekszer.hu/vasarlas/nyaklancok/bojtos-nyaklancok

e-mail: info[kukac]vigartekszer.hu

tel: 06 (20)/278-7030