facebook

Úgy gondoltam, talán hasznos információkkal és trükkökkel szolgálhatok számotokra az ékszertárolás terén. Nem mellesleg a bejegyzés inspirációt is adhat Nektek különleges ajándék készítéséhez, avagy egy, a lányokat, hölgyeket biztosan lenyűgöző meglepetés vásárláshoz a praktikus és csinos ékszertartókról csatolt képek miatt.


Nagyon fontos, hogy az ékszerek tartósságát és eredeti fényükben való pompázását nagyban befolyásolja a tárolás. Jó muzeológus lévén illetve saját tapasztalatok alapján is mondhatom, hogy érdemes erre odafigyelni. A leghatékonyabb megoldás a különféle fémekből készült ékszerek egymástól elkülönítve való tárolása, ugyanis a fémek nem csak a levegőben található oxigénnel lépnek reakcióba (oxidálódnak), hanem akár egymással is. Praktikusak lehetnek ilyen szempontból a különböző fa tárolók - naturális, semleges felületüknek köszönhetően. Szintén kiváló megoldás csinos textilekkel bevont vagy fa ékszeres ládákba gyűjtögetni a kincseket.
Pénztárca kímélő és könnyen elkészíthető egy fa képkeret csipkével való bevonása. A csipke kisebb-nagyobb réseibe, mintázatába szépen beleakaszthatók a fülbevalók, így szintén nem érintkeznek a különböző fémek, szerelékek egymáshoz és az sem hátrány, hogy a reggeli rohanásban nem kell az összegabalyodott fülbevaló kupacban az aznapi kedvencük párját keresgélni percekig. Tökéletes átláthatóság, könnyű fel és visszaakasztás, nem mellesleg akár a szoba egyik csodás és különleges éke is lehet egy hagyományos falikép helyett!
Nekem ez a kedvencem!

A legeslegkülönlegesebb ajándék pedig: általad készített ékszertartó, általam készített horgolt ékszerrel! Garantált a siker! :)

És íme a bejegyzés elején ígért kreatív tárolási módok:

https://www.pinterest.com/pin/327073991664168045/
https://sincerelyyoursjamie.files.wordpress.com/2012/02/07displayfull.jpg
https://sincerelyyoursjamie.files.wordpress.com/2012/02/4982144762_35797bd247_o.jpg
https://sincerelyyoursjamie.files.wordpress.com/2012/02/img_5387.jpg

e-mail: info[kukac]vigartekszer.hu

tel: 06 (20)/278-7030