3+1 ok, amiért a horgolt ékszer az egyik legjobb és legszemélyesebb karácsonyi ajándék

Vigart-9184

Ne, ne legyints, a karácsony nincs is olyan messze! Az október ravasz módon hamar elsuhant, és a november is csak röpke 30 nappal kecsegtet. Arról nem beszélve, hogy a horgolt ékszert – különösen, ha egyedi darabra vágysz – érdemes minél hamarabb megrendelni, hogy biztosan megérkezzen az ünnepekre. Lássuk, mi az a 3+1 ok, ami miatt egy horgolt ékszer garantáltan mosolyelőcsaló ajándék karácsonyra! Ígérem, a 4 érvben nem lesz benne, hogy azért, mert az illatgyertya ajándékozása fülbevalógyöngynyit elcsépelt.

#1 – A személyes egyeztetés garantálja, hogy jól válassz!

Jól hallotad, bármikor állok rendelkezésedre! A horgolt ékszereket mind én készítem. És bár az alkotás folyamata többnyire magányos flow-tevékenység, nagyon szeretem, ha előtte jobban megismerhetem a leendő vevőmet. Ha igazán személyre szabott ajándékot szeretnél, hívd segítségül a modern technikát: írj emailt, Facebook üzenetet vagy hívj fel telefonon. Meséld el, kinek szánod a meglepetést, oszd meg velem, milyen ruhákat hord az illető és mik a kedvenc színei. Ha pedig teljesen biztosra szeretnél menni: küldj egy fotót is! Hidd el, az elmúlt évek tapasztalatai után biztosan meg tudom mondani, melyik az a fülbevaló, ami biztosan jól áll majd az ajándékozottnak.

#2 – Örömgarancia – találkozzunk személyesen a karácsonyi kézműves vásárokon!

Hiszek a személyes találkozás erejében. És abban is, hogy egy karácsonyi ajándék sokkal többet ér, ha van mögötte egy jó történet. Évek óta járok karácsonyi kézműves vásárokra, és ez idén sem lesz másként. Egy-egy ilyen vásáron óriási a kínálat, ami elsőre akár ijesztőnek is tűnhet azoknak, akik a “nem tudom, mit szeretnék pontosan, de valami ilyesmit” csoportba tartoznak. A jó hír viszont az, hogy ha eljössz, biztosan tudok neked segíteni a választásban; akár magadat szeretnéd meglepni, akár valamelyik szerettedet!

#3 – Készíttes egyedi horgolt ékszert!

Kevés személyesebb ajándék van annál, mint ha egyedi ékszert készíttetsz valakinek az alapján, hogy ő mire vágyik igazán. “Személyre szabás” ügyben két lehetőséged is van: az egyik, hogy a weboldalon látható ékszerekből inspirálódva megálmodod azt az ékszert, ami szerinted a legjobban illik az ajándékozotthoz. A lehetetlen itt nem létezik, tényleg csak a képzeleted szab határt. 

Még jobb, ha előzetes egyeztetés után ellátogatsz az egri műhelyembe, ahol megmutatom a teljes anyagválasztékot. Megcsodálhatod a színpompás cérnagurigák erdejét, a kacifántos rojtok tárházát és az üde díszítőelemek tengerét . Ha egymás mellé teszed a választott kincseket, rögtön látni fogod, valóban olyan jól mutatnak-e együtt, mint ahogy elképzelted! Még jobb karácsonyi ajándék ötlet, ha az ajándékozottat is magaddal hozod. Ha ő maga állíthatja össze a horgolt ékszert, hatványozottan értékes lesz számára!

+1 – A horgolt ékszerekhez környezettudatossági bónusz jár!

A textil ékszerek elkészítéséhez sok természetes anyagot használok, és ha tehetem, a csomagoláshoz is egyszerű papírtasakot használok!

A weboldalam ígéretes inspirációt jelenthet: merülj el a horgolt ékszerek káprázatos kínálatában, és álmodd meg a tökéletes karácsonyi ajándékot! Ha kérdésed van, írj üzenetet, örömmel segítek!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: print
Print