Brit kutatók szerint a személyre szabott textil ékszer az egyik legjobb karácsonyi ajándék!

kollekciok-kategoriakep

Főleg akkor, ha az ajándékozott szereti a természetes, kézzel készített textil ékszereket. Vagy akkor, ha még sosem hallott a horgolt ékszerek univerzumáról, de tudod róla, hogy a “gyöngy”, a “bőr” és a “fűzött” szavak triumvirátusa legalább annyira felvillanyozza, mint a karácsonyi vásárok mézeskalács illatú hangulata.
A weboldalamon lévő ékszertenger láttán könnyű beleesni a “Jó ég, melyiket válasszam?” klasszikus dilemmába. Szerencsére, némi gondos előrelátással ez a bökkenő könnyedén elkerülhető. Máris megmutatom, milyen lehetőségeid vannak, hogy egészen biztosan megtaláld a legszebb karácsonyi ajándékot textil ékszer-rajongó szeretted számára!

 

#1 – Kezdődjön+ a stílusmegfigyelés!

Ehhez semmilyen settenkedős stratégia nem szükségeltetik, elég, ha feltűnés nélkül feltérképezel néhány dolgot. 
Szemrevételezd, milyen színeket hord az illető, és jól jegyezd meg az árnyalatokat! Ha pedig a karmazsinpiros, a bíborvörös és a burgundi számodra egyaránt pirosat jelent, bátran fényképezz le néhány ruhadarabot. Természetesen titokban, másként oda az ünnepi meglepetés!

Szintén érdemes feljegyezni, hogy az ajándékozott milyen típusú ruhákat szokott hordani. Minden fontos lehet: a szoknya vs nadrág párharc, a blúz kontra garbó viadal, illetve a kardigán és blézer összecsapás győztesei is sokat elárulnak az illető személyiségéről. 

+1 Tipp!  Véletlenül se hagyd ki a frizura mustrát, hiszen a haj színe és fazonja is sokat segíthet abban, hogy megtaláljuk a megfelelő horgolt karkötőt, fülbevalót vagy éppen nyakláncot!

 

#2 – T.I.H – vagyis Textil ékszer Információátadás Hadművelet

Nincs más dolgod, mint megosztani velem a titokban begyűjtött stílus-információkat. Nekem ugyanis minden egyes apróság olyan, mint egy nyom, ami elvezet ahhoz, hogy végül melyik textil vagy horgolt ékszer lesz a legfantasztikusabb karácsonyi ajándék!

Joggal merül fel a kérdés, hogy vajon mégis hogyan lehet velem kapcsolatba lépni? Nos, erre több lehetőséged is van.
Az egyik, hogy nemes egyszerűséggel felhívsz telefonon: mesélsz egy kicsit az ajándékozott stílusáról, én pedig ajánlok számára néhány terméket.
A másik lehetőség, hogy meglovagolod a 21. század és az internet adta lehetőséget, és küldesz egy fotót arról a személyről, akinek a meglepetést szánod. Facebook üzenetben vagy emailben is bombázhatsz a “neki keresek ajándékot karácsonyra, segííííííts” típusú levelekkel. A több éves tapasztalatomnak köszönhetően a képek alapján szinte biztosan meg tudom mondani, melyik ékszer fog mosolyt csalni az ajándékozott arcára.
Végül, a harmadik lehetőség az, ha felkeresel valamelyik karácsonyi dizájn vásáron. A WAMP-on például biztosan ott leszek, de a pontos helyszíneket és időpontokat keresd a Facebook oldalamon. Azért szeretem az ilyen vásárokat, mert van lehetőségem beszélgetni a vevőimmel. Ha mesélsz arról, kinek szánod a meglepetést, a szavaid segítenek ráérezni az illető valódi személyiségére, és ezáltal könnyen tudok számára ékszereket ajánlani. Ez azért is jó, mert így nem kell karácsonyig azon izgulnod, hogy vajon biztosan jól választottál-e?

 

#3 – Egyedi ékszer karácsonyi ajándék gourmandoknak

Álmodd meg Te, milyen színekből és kiegészítőkből készítsem el a horgolótűk ékes ajándékát! A legegyszerűbb, ha megnézed a weboldalon lévő termékeket, és az ott látott színek és fazonok alapján megírod nekem, milyen kombinációt szeretnél. A másik lehetőség pedig az, hogy előzetes egyeztetés után ellátogatsz az egri műhelyembe, ahol nem csak elmerülhetsz a színes cérnagurigák és egyéb horgolt lékszer alapanyagok varázslatos világában, hanem ki is választhatod, mikből készüljön az általad megtervezett verzió. 

Jóllehet a pörgős, ünnepi időszakban az átaludt órákkal fordítottan arányos a koffein szükségletem, ezt egy kávécseppnyit sem bánom. Nincs jobb annál, mint hozzájárulni ahhoz, hogy a karácsonyi ajándék valóban örömet szerezzen! Ha Te is szeretnél horgolt ékszerrel kedveskedni szeretteidnek, boldogan segítek kiválasztani a tökéletes darabot!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: print
Print