Textil ékszer: a karácsonyi készülődés és az irodai ajándékozás sztárja!

vigart-normal_41_sotetebbkek_small

A karácsonyban talán a várakozás a legjobb rész. Az az időszak, amikor az esti ködgombócok ellen gyújtott almás-fahéjas gyertyák bármelyik nappalit otthonossá teszik. A tél illatot hozó első hópelyhek pedig varázslatossá teszik a világot. És bár hivatalosan csak december elején illik megkezdeni az adventi készülődést, van abban valami lázadóan kellemes, ha az ember már novemberben, a karácsonyi őrület előtt megpengeti a lelkén az ünnepi húrokat. 

Nem kell nagy dolgokra gondolni: a fenyőágak, a tobozok, a gyertyák és a mézeskalács aromát hordozó ételek és italok mind-mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy hangulatossá tedd a lakást vagy a házat. Ha pedig az öltözködésedben is szeretnéd megjeleníteni a karácsonyi lelkületet, jó taktika különféle kézzel készített ékszerekkel színesíteni a megjelenésedet. Néhány jól megválasztott fülbevaló vagy nyaklánc segítségével a legegyszerűbb ruhadarabjaidat is delejesen ünnepivé teheted.

Mindezt ráadásul úgy, hogy nem kell könyékig a pénztárcádba nyúlnod, hiszen a horgolt karkötők, nyakláncok és fülbevalók ára igencsak barátságos. Figyelembe véve, hogy a karácsonyi hajrá sokak számára igencsak megterhelő, megérdemled, hogy néhány rojtosan rafinált ékszer segítségével Te is feltöltekezz az ünnep szellemével! 

Úristen, még neki is “kell” karácsonyi ajándékot venni!

A karácsony csodálatos. Legalábbis novemberben még mindenki így gondolja. De aztán, december első napjaitól kezdve egyre gyakrabban felbukkan a memóriát birizgáló Meglepetés Mumus. Ő az, aki időről időre emlékeztet arra, hogy ki mindenkinek kellene még ötletes, személyre szabott ajándékot vásárolni. Meglepetés Mumus mindenképp érkezni fog, de ha felkészülten várod, könnyedén továbbpenderítheted következő áldozatához.

Ajándékötlet barátnőknek és kollégáknak 1.0 - rojtos ékszerekre fel!

Aki szereti a természetes, környezettudatosan készülő ékszereket, az biztosan boldog lesz, ha megleped egy takaros textil fülbevalóval vagy egy harmatosan üde horgolt nyaklánccal. Ha nem tudod eldönteni, milyen fazon állna a legjobban az illetőnek, olvasd el előző cikkünket! Megéri jól átgondolni, mit választasz, hiszen így olyan kincset adhatsz, ami minden viseléskor mosolyt csal az ajándékozott arcára.

A könyvek szeretik a pillangókat!

Főleg akkor, ha a pillangó történetesen egy PillangóArt könyvjelző. 

Szerfelett sokan ajándékoznak könyvet karácsonyra, ami kétségkívül jó dolog. De ha igazán személyessé szeretnéd tenni a faalávalót, mellékelj hozzá egy egyedi könyvjelzőt. Ezzel nem fordulhat elő, hogy nem jó a mérete vagy nem tetszik az illata, ami egyben azt is jelenti, hogy nem kell azon stresszelned, hogy bölcsen választottál-e ajándékot.

A webshop kínálatában számtalan stílusú és színű könyvjelzőt találsz. És jóllehet lehet, hogy a lehetőségek közötti barangolás közben lesz időd elkortyolni egy zamatos kávét vagy teát, nem kérdés, hogy végül megtalálod azt a darabot, amelyik a legjobban illik az ajándékozott személyiségéhez. Ó, és mivel webshopról van szó, vásárlás közben a kislábujjadat sem kell kidugnod az otthon melegéből!

A karácsony számomra az év egyik legpörgősebb időszaka, mégis nagyon szeretem, mert tudom: a munkámmal örömet szerezhetek az embereknek! Ha szeretnél velem személyesen is találkozni, figyeld a Facebook oldalamat, és látogass el valamelyik karácsonyi vásárra, ahol három dimenzióban is megszemlélheted az ékszereimet!

Utóirat a Jézuskának! Ha textil ékszert szeretnél a fa alá csempészni, kérlek, időben add le a rendelésed! Tényleg minden egyes darabot én készítek, és mivel jelenleg nincsenek karácsonyi manóim, csak így tudom garantálni, hogy még az ünnepek előtt kézhez kapd a vágyott ékszert. Márpedig karácsonyi ajándékot karácsony után megkapni gyöngylyuknyit sem ünnepi.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: print
Print